Formidling

Hvordan?

Igennem workshops, seminarer, foredrag og traditionel undervisning formidler jeg bl.a. viden om emner som interkulturel kommunikation og kulturforståelse, konflikthåndtering samt etnicitet og misbrugsbehandling i bl.a. en social- og sundhedsmæssig kontekst.

Jeg har siden 2006 undervist en lang række steder herunder bl.a. som ekstern underviser i Kriminalforsorgen, i flere af landets kommuner, på opholds- og behandlingssteder samt hos en række private virksomheder og organisationer. ​Siden 2016 har jeg ligeledes undervist på PH Metropols modul "Mentor indenfor beskæftigelsesområdet", hvor omdrejningspunktet for min undervisning har været "arbejdet med udsatte unge". 

Jeg tilpasser altid min undervisning til målgruppen og kombinerer således relevant teori med praksis, hvor jeg forsøger at inddrage målgruppen så vidt det er muligt. Det er min holdning, at undervisning skal være udviklende, inspirerende og anerkendende, hvor man som deltager udfordres og udvikles. 

​​​

Lidt om mig

Jeg er en freelance konsulent og underviser, som kan rådgive, formidle viden og tilbyde professionel sparring til offentlige og private virksomheder og institutioner samt NGO’er om særligt udvalgte områder.​

Kontakt

☎ Telefon: 65 74 22 20

Links